Eiendom

Eiendomsbransjen er en viktig bransje med høy aktivitet og store verdier. Samtidig preges bransjen av samfunnsmessige, offentlige og politiske interesser. Rammevilkårene er i stadig endring, og innovasjon og bærekraft setter nye krav til utvikling og forvaltning. Med dypgående bransjeforståelse og et omfattende kontaktnettverk bistår vi eiendomsutviklere, eiendomsselskaper, entreprenører og konsulenter i alle faser.

Brækhus har et av Norges største og sterkeste juridiske eiendomsmiljøer, og våre advokater har lang erfaring i eiendomsbransjen. Vi bistår i alle aspekter av fast eiendoms rettsforhold, fra eiendomstransaksjoner og utvikling til grunnerverv og skjønn, og boligrett og forvaltning og tvister om rettighetsforhold.

Vi vektlegger praktisk og kommersiell rådgivning, og har inngående kunnskap om regelverk og bransjestandarder som aktører i eiendomsbransjen behøver. Våre advokater er blant landets ledende innen fast eiendom og prosedyre. Vi bistår et betydelig antall klienter og prosederer mange tvister om fast eiendom og rettigheter og forpliktelser til fast eiendom hvert år for domstolene.

Juridiske problemstillinger i eiendomsbransjen krever ofte advokater med annen ekspertise, for eksempel skatt og avgift. Vi er organisert for å jobbe tverrfaglig og på denne måten får våre klienter den beste kompetanse hos oss.

Brækhus er anbefalt innen eiendom av blant annet Legal 500.

Very hands-on, straight to the point, and efficient.

Personal attention and quick responses.

Responsiveness, friendly and effective towards clients.

Thorough in their considerations. Good legal analysis. Capable in understanding their client’s needs and commercial interests.

Client testimonials, Legal 500

Satsning på folka våre gir bedre tjenester til eiendomsbransjen

Det settes høye krav til juridiske rådgivere i eiendomsbransjen. Advokater skal være pålitelige, og skal handle raskt og nøyaktig med en løsningsorientert tilnærming. Ved å omfavne «People First» strategi, tar Brækhus Advokatfirma et steg bort fra tradisjonelle bransjestandarder og tilrettelegger for enestående service til eiendomsaktører.

Les mer om våre eiendomsekspertise