Karriere

Kunnskap er grunnlaget for vårt levebrød og firmaets viktigste aktivum er våre svært dyktige medarbeidere. Rekruttering handler for oss om å finne kandidatene som skiller seg ut, som er faglig dyktige, som vil passe inn i vår firmakultur, og som vi kan utvikle til å bli enere.

I Brækhus vil du bli møtt av en firmakultur som preges av arbeidsglede og lagarbeid, og med et kompromissløst krav til faglig spisskompetanse. Vi jobber målrettet for hver dag å bringe våre klienter fremover. Gleden og lagfølelsen er en viktig del av det vi kaller Brækhus-sjela, og vårt ønske er at denne skal smitte over på de menneskene vi møter hos våre klienter, samarbeidspartnere og leverandører.

Kunnskap er i dag mer ferskvare enn noen gang. Derfor legger vi mye ressurser i å utvikle våre medarbeidere. Gjennom Brækhus-skolen lærer vi ferske fullmektiger grunnleggende forretningsjus og kommersiell forståelse. Etter hvert er faglig spesialisering og porteføljeutvikling det sentrale. Vi er stolte av vårt arbeid innen talentutvikling og har ved flere anledninger vært blant kandidatene som Advokatforeningen har nominert til sin talentpris.

Advokat Entreprise – minst 3-5 års erfaring

Brækhus har de siste årene hatt økende etterspørsel innen entreprise. Vi bistår alt fra små og mellomstore til større…

Advokat Finansiering og Restrukturering – minst 3-5 års erfaring

Brækhus sin avdeling for Finans og Insolvens bistår næringsdrivende klienter med alle type juridiske spørsmål knyttet til virksomhetens økonomiske…

Advokat Immaterialrett og Opphavsrett – minst 3-5 års erfaring

Vår avdeling for Teknologi Industri og handel består av advokater med en genuin interesse for teknologi. Vi er ikke…

Ambisiøs advokat – ekspropriasjon

Vi er i stadig utvikling og 2017 blir et spennende år. Vi startet året med nytt navn, logo og…

Åpen søknad

Vil du bli en av oss? Ta gjerne kontakt eller send en åpen søknad til: karriere@braekhus.no.