Karriere i Brækhus

Brækhus er et mellomstort advokatfirma, en familie der alle kjenner alle. I et mindre miljø får du tettere oppfølging. Du jobber direkte med partnere og kunder. Du får tidligere ansvar og du blir involvert i strategiutvikling, ledelse og drift. På denne måten skiller vi oss fra de største advokatfirmaene. Hos oss blir du ikke en liten brikke i et stort maskineri, men et likeverdig medlem av familien.

Ledige stillinger

Menneskene først – noen sier det, vi mener det

For Brækhus har det alltid vært viktig å ta vare på menneskene i firmaet. Hos oss er det er plass til alle. Brækhus er en arbeidsplass hvor alle blir sett og hvor alle bidrar til å gi kundene den beste kundeopplevelsen. I 2024 tok vi et verdivalg og gjorde alle våre ansatte til medeiere i firmaet. Vi tror involvering og eierskap i firmaet gir tilhørighet, motivasjon, engasjement og arbeidsglede.

Alle ansatte i Brækhus er med å bestemme vår felles fremtid. Som ansatt har du møte- og stemmerett i generalforsamling og får utbetalt utbytte.

Vi er alltid på utkikk etter faglig sterke og engasjerte jurister, både nyutdannede og med erfaring. Send oss gjerne en åpen søknad.

Pamirs engasjement og interesse for juss og teknologi gjorde at han valgte å søke stilling som advokatfullmektig i vår teknologiavdeling. For han var Brækhus en god match, både faglig og personlig:

Forventningene har helt klart blitt innfridd. Det er så gøy å jobbe her. Jeg elsket skolen, og hadde en drøm om å ta doktorgrad, men nå har jeg det så bra i jobben at det ikke frister i det hele tatt.

Les pamir Ehsas’ karriereintervju med UiO

Best på utvikling av våre ansatte

Unike utviklingsmuligheter er vårt løfte til deg som ansatt. Det tar vi på alvor. Det forplikter. I Brækhus gir vi deg en raskere utvikling. Du blir tidligere involvert, du får tidligere ansvar, du får tidligere arbeide direkte med kunder og du får fullmektigsaker tidligere. Hos oss involveres du fra start. Du får tidligere ansvar og kundekontakt, og du får fullmektigsaker tidligere.

I Brækhus får du verktøyene du trenger for å utvikle deg. Alle har en individuell karriereplan og en egen karriererådgiver.  På den måten bistår vi deg med din utvikling for at du kan nå ditt fulle potensial.

Brækhus Partnerskolen er vårt utviklingsprogram som følger våre advokater gjennom hele karrieren. Gjennom forskjellige moduler får du trening i fag, ledelse og akkvisisjon tilpasset ditt nivå.

Utviklingsmuligheter på tvers av landegrenser

Som Norges prefererte mellomstore internasjonale advokatfirma tilbyr vi våre ansatte spennende muligheter for utveksling og internasjonal erfaring gjennom våre globale nettverk.

Senioradvokat Hedda Marie Evensen deltok på Andersens Future Leaders Training Program som ble avholdt i Barcelona fra 20.- 22. november 2023. Programmet samlet unge og aspirerende ledere fra hele Europa til faglig utvikling og nettverking.

«Jeg er veldig glad for muligheten til å delta på Andersens Future Leadership Training Program. Det var et velorganisert, lærerikt og morsomt lederutviklingsprogram og en utmerket plattform for internasjonal nettverksbygging!» – Hedda Marie Evensen.

Et godt sosialt fellesskap

Det sosiale miljøet verdsettes høyt i Brækhus. Våre sommerfester og julebord er godt etablerte og hyggelige tradisjoner. Vi arrangerer også hytteturer, og annethvert år reiser hele firmaet på tur. I 2022 var vi i Lofoten og i 2024 reiste vi til Svalbard.

Hos oss er alle inkludert. Vi snakker «til» og ikke «om», vi snakker hverandre «opp» og ikke «ned». Vi tar vare på alle og behandler alle med samme respekt.

Vårt bedriftsidrettslag står for en rekke sosiale aktiviteter, som ukentlig løpegruppe, tennis, ski, golf, fotballtrening og deltakelse i Holmenkollstafetten.

Bli bedre kjent med oss:

I Brækhus er jeg en del av et inkluderende og inspirerende lag, som gjør at jeg konstant utvikler meg som advokat, og trives veldig godt på jobb.

Ingerid Eidesvik Lie, partner

Nysgjerring på hvordan det er å jobbe i Brækhus?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å arbeide i Brækhus, og ønsker deg arbeidserfaring under studietiden? Vi har en rekke gode tilbud til studenter som gir deg mulighet til å bedre kjent med oss, hvordan vi jobber og våre utviklingsmuligheter.