Karriere i Brækhus

Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge kompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk advokatfirma preget av inkludering og samarbeid.

Vår ledergruppe skal styrkes – Er du kandidaten vi ser etter?

Brækhus som arbeidsplass

Hos oss skal det være godt å jobbe. Gjennom et inkluderende arbeidsmiljø får vi frem det beste i folk, både faglig og sosialt.

Vi har en sunn prestasjonskultur hvor profesjonalitet, arbeidsglede og en god balanse mellom jobb og fritid står sentralt. Noen sier det – vi mener det, og det er kanskje derfor vi i 2019 ble kåret til en av topp 50 arbeidsplasser i Norge hvor jurister og advokater ønsker å jobbe.

Vi er alltid på utkikk etter faglig sterke og engasjerte jurister, både nyutdannede og med erfaring. Vi tar også imot søknader løpende.

Pamirs engasjement og interesse for juss og teknologi gjorde at han valgte å søke stilling som advokatfullmektig i vår teknologiavdeling. For han var Brækhus en god match, både faglig og personlig:

Forventningene har helt klart blitt innfridd. Det er så gøy å jobbe her. Jeg elsket skolen, og hadde en drøm om å ta doktorgrad, men nå har jeg det så bra i jobben at det ikke frister i det hele tatt.

Les pamir Ehsas’ karriereintervju med UiO

Din karriere er vår forpliktelse

Menneskene er nøkkelen til vår suksess og vi tar ansvar for å beholde og videreutvikle talentene våre.

Hos oss får du arbeide tett med dine kollegaer på interessante og komplekse saker. Vi gir deg verktøyene du trenger for å bidra og utvikle deg, uansett hvor du befinner deg i karrieren.

Brækhus-skolen er vårt talentutviklingsprogram som følger våre advokater gjennom hele karrieren. Ferske fullmektiger får grunnleggende innføring i forretningsjus og kommersiell forståelse, og våre erfarne advokater spesialiseres innen sitt fagfelt.

Et godt sosialt fellesskap

Det sosiale miljøet verdsettes høyt i Brækhus. Våre sommerfester og julebord er godt etablerte og hyggelige tradisjoner. Vi arrangerer også hytteturer, og annet hvert år reiser hele firmaet på tur. I 2019 var vi i Edinburgh og i 2022 i Lofoten.

Vi feirer store prestasjoner sammen, og møtes også til sosiale arrangementer utenom arbeidstid.

Vårt bedriftsidrettslag står for en rekke sosiale aktiviteter som ukentlig løpegruppe, tennis, ski, golf, fotballtrening og deltakelse i Holmenkollstafetten. Vi samarbeider også med Avantas aktiv og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad som er vår «hus-coach».

Bli bedre kjent med oss:

I Brækhus er jeg en del av et inkluderende og inspirerende lag, som gjør at jeg konstant utvikler meg som advokat, og trives veldig godt på jobb.

Ingerid Eidesvik Lie, partner

Nysgjerring på hvordan det er å jobbe i Brækhus?

Er du nysgjerrig på hvordan det er å arbeide i Brækhus, og ønsker deg arbeidserfaring under studietiden? Vi har en rekke gode tilbud til studenter som gir deg mulighet til å bedre kjent med oss, hvordan vi jobber og våre utviklingsmuligheter.