Om oss

I Brækhus Advokatfirma er vi rundt 80 dyktige og engasjerte medarbeidere. Vårt tverrfaglige kunnskapsmiljø består av eksperter innen en rekke fagområder og vi samarbeider tett med våre klienter for å nå deres ambisjoner.

Hvordan vi jobber

Klientenes behov er alltid utgangspunktet for vårt arbeid. Hvert klientoppdrag er unikt og de beste løsningene finner vi gjennom solid fagekspertise, inngående bransjekunnskap, og stort engasjement.

Vi arbeider tett på våre klienter, og har fokus på tverrfaglig samarbeid og effektive arbeidsprosesser. Våre advokater har faglig bredde og betydelig spisskompetanse. Vi er store nok til å håndtere de mest krevende sakene, og små nok til å snu oss raskt. Måten vi arbeider på tilrettelegger for godt samarbeid og skaper kultur for kunnskapsdeling.

Globale samarbeid

Vi er ett av bransjens mest internasjonalt orienterte advokatfirmaer. Gjennom globale nettverk av samarbeidspartnere løser vi enhver juridisk utfordring, uavhengig av landegrenser.

Slik driver vi bærekraftig

I kraft av vår profesjon og posisjon har vi et spesielt ansvar for å drive vår virksomhet på en ansvarlig og bærekraftig måte. Vi tar et aktivt samfunnsansvar og tilrettelegger for bærekraftig drift i vår virksomhet.

Våre rangeringer

Vår ekspertise anerkjennes av ledende internasjonale kåringer som Legal 500 og World Tax. Rangeringene baseres på tilbakemeldinger fra klienter og andre advokater, og våre advokater trekkes frem blant de fremste innen sine ekspertiseområder.

Styre og ledelse

Brækhus Advokatfirma er eid av firmaets partnere og partnermøtet er firmaets øverste beslutningsorgan. Styret er ansvarlig for den overordnede ledelsen av firmaet. Managing partner, sammen med firmaets ledergruppe ivaretar den daglige og administrative ledelsen.

Vår podkast Lovlytt

Har du eller din virksomhet behov for kunnskap om hvilke regler som gjelder? I Lovlytt tar vi opp dagsaktuelle juridiske tema som er relevant for næringslivet og privatpersoner som er interessert i jus.