Om oss

Brækhus startet i 1929 med forretningsjus og eiendom, og vi har videreutviklet vår kompetanse i tiår etter tiår. Vår lange historie gjør at vi ikke blir skremt av store utfordringer.

Vi er i dag et nytenkende firma og våre klienter er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har klienter fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Alle firmaer har sin egen, interne kultur. I Brækhus har vi det gøy på jobben, og vi jobber sammen som et lag. Laget har gode, men forskjellige spillere som løfter hverandre. Dette kaller vi Brækhus-sjela – arbeidsglede og lagarbeid med et kompromissløst krav til faglig spisskompetanse. Vi har stor respekt for våre klienter og vi lytter til våre klienters behov. Basert på dette, og vår egen firmakultur, ønsker vi å bidra til å skape gode resultater og klientopplevelser slik at de varige relasjonene oppstår.

Brækhus Eiendom og BD VAT and Tax Services

I tillegg til advokatvirksomheten har Brækhus lang erfaring innen eiendomsforvaltning og regnskapstjenester. For å spesialisere advokatvirksomheten mest mulig, har vi skilt ut disse tjenestene i egne selskaper:

  • Brækhus Eiendom AS er en stor aktør innen eiendomsforvaltning i Norge. Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap og er forretningsfører for 200 eiendomsselskaper med ca. 10 000 enheter og flere næringseiendommer. Brækhus Eiendom forvalter næringseiendom, utleieleiligheter, borettslag, boligsameier og boligaksjeselskaper.
  • BD VAT and Tax Services AS er et regnskapsbyrå som bistår utenlandske virksomheter med skatte- og avgiftsmessige forhold ved drift i Norge.

Kombinasjonen av fullservice advokatfirma, eiendomsforvaltning og regnskapstjenester gjør at våre advokater i eiendoms- og skatteavdelingene er spisset innen juridiske- og markedsmessige problemstillinger og kan dra nytte av kolleger med regnskapsmessig og eiendomsfaglig ekspertise i en sømløs tjenesteleveranse mot klient.

 

Samfunnsansvar

I Brækhus ønsker vi å ta et aktivt samfunnsansvar og tilrettelegge for en mest mulig bærekraftig drift av vår virksomhet. Som ledd i dette er vårt hovedkontor Miljøfyrtårn-sertifisert.  Du kan lese mer om stiftelsen Miljøfyrtårn her.

Vi støtter hvert år flere humanitære prosjekter, og i 2013 initierte vi et eget prosjekt hvor vi betaler jusutdannelse for en Zambisk jente som heter Natasha. Dette prosjektet igangsatte vi etter ønske fra våre engasjerte medarbeidere. Flere av våre advokater har også vært med å arrangere fotballskole i Lusaka de seneste årene.

 

Oppdragsvilkår

Våre oppdragsvilkår gjelder for alle advokatoppdrag Brækhus Advokatfirma utfører for våre klienter, med mindre annet er særskilt avtalt.