Om oss

Brækhus er et nytenkende alternativ til de største advokatfirmaene som fokuserer på SMB-bedrifter. Vi startet i 1929 med forretningsjus og eiendom, og vi har videreutviklet denne kompetansen i tiår etter tiår. Vår lange historie gjør at vi ikke blir skremt av store utfordringer. Vi har vært der før. Og vi har løst dem, ved å være dyktige, kreative og innovative.
Vi har stor respekt for gårsdagens, dagens og morgendagens gründere, og motiveres av å være med på å skape synlige resultater sammen med våre klienter. Dette gjør vi best når vi kommer inn på et tidlig tidspunkt i beslutningsprosesser, og vår forretnings- og prismodell er lagt opp etter dette.

I Brækhus har vi det gøy på jobben, og vi jobber sammen som et lag. Laget har gode, men forskjellige spillere som løfter hverandre i samme retning. Dette kaller vi Brækhus-sjela – arbeidsglede og lagarbeid med et kompromissløst krav til faglig spisskompetanse.

Som klient hos Brækhus lar vi deg ta del i denne sjela, og vårt ønske er at denne skal smitte over på de menneskene vi møter hos våre klienter og samarbeidspartnere. Da oppstår de varige relasjonene som skaper merverdier for våre klienter.

 

Brækhus Eiendom og BD VAT and Tax Services

I tillegg til advokatvirksomheten har Brækhus lang erfaring innen eiendomsforvaltning og regnskapstjenester. For å spesialisere advokatvirksomheten mest mulig, har vi skilt ut disse tjenestene i egne selskaper:

  • Brækhus Eiendom AS er en stor aktør innen eiendomsforvaltning i Norge. Selskapet er et autorisert regnskapsførerselskap og er forretningsfører for 200 eiendomsselskaper med ca. 10 000 enheter og flere næringseiendommer. Brækhus Eiendom forvalter næringseiendom, utleieleiligheter, borettslag, boligsameier og boligaksjeselskaper.
  • BD VAT and Tax Services AS er et regnskapsbyrå som bistår utenlandske virksomheter med skatte- og avgiftsmessige forhold ved drift i Norge.

Kombinasjonen av fullservice advokatfirma, eiendomsforvaltning og regnskapstjenester gjør at våre advokater i eiendoms- og skatteavdelingene er spisset innen juridiske- og markedsmessige problemstillinger og kan dra nytte av kolleger med regnskapsmessig og eiendomsfaglig ekspertise i en sømløs tjenesteleveranse mot klient.

 

Samfunnsansvar

I Brækhus ønsker vi å ta et aktivt samfunnsansvar og tilrettelegge for en mest mulig bærekraftig drift av vår virksomhet. Som ledd i dette er vårt hovedkontor Miljøfyrtårn-sertifisert.  Du kan lese mer om stiftelsen Miljøfyrtårn her.

Vi støtter hvert år flere humanitære prosjekter, og i 2013 initierte vi et eget prosjekt hvor vi betaler jusutdannelse for en Zambisk jente som heter Natasha. Dette prosjektet igangsatte vi etter ønske fra våre engasjerte medarbeidere. Flere av våre advokater har også vært med å arrangere fotballskole i Lusaka de seneste årene.

 

Oppdragsvilkår

Våre oppdragsvilkår gjelder for alle advokatoppdrag Brækhus Advokatfirma utfører for våre klienter, med mindre annet er særskilt avtalt.