Tre opprykk i Brækhus

1. januar 2021 rykker Audun Kleppestø, Line Juuhl og Alexander Mollan opp i Brækhus. Kleppestø til partner, Juuhl til assosiert partner og Mollan til senioradvokat. – Fantastisk for kundene og for Brækhus, sier managing partner Frank C. Aase.

– 2020 har vært et annerledes år for mange. Det er motiverende at det går så bra med Brækhus tross utfordringene forårsaket av Covid-19. Vi er takknemlig for å arbeide med både nye og eksisterende kunder, og med mange spennende saker. Vi gleder oss til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer i nye roller, og ser frem til videre godt samarbeid med kundene, sier Audun Kleppestø.

Kleppestø startet som assosiert partner i Brækhus i 2019, og har tidligere erfaring fra stilling som senioradvokat i SANDS og advokat i Haavind. Han er spesialist innen insolvens og restrukturering, forsikringsrett og finansiering. Han arbeider også mye med selskapsrettslige problemstillinger, inkludert styreansvarssaker, og med generell kontraktsrettslig rådgivning.

Alexander Mollan, Line Juuhl og Audun Kleppestø rykker opp i Brækhus

Juuhl startet også i Brækhus i 2019, som senioradvokat. Hun kom til Brækhus fra Andersen & Bache-Wiig. Juuhl har spisskompetanse innenfor arveplanlegging, arveoppgjør og generasjonsskifter, med lang erfaring fra utlandet og internasjonale arveskifter. Hun har særlig kompetanse med gjennomføring av arveskifter og rådgivning i saker tilknyttet Norge – Spania.

Mollan har vært i Brækhus siden 2015 og gått gradene fra fullmektig til senioradvokat. Han er spesialisert innen teknologi- og IT og arbeider med kommersielle IT-kontrakter, cybersikkerhet, lisensiering og skytjenester, og i forbindelse med store IT-prosjekter og anskaffelser. Han har også i en periode vært utleid til Capgemini.

– Audun, Line og Alexander er meget dyktige advokater og har i sin tid i Brækhus skapt svært gode resultater for kundene. Alle tre har dyp og bred kompetanse og forretningsforståelse, og de evner å skape tillit i sine kunderelasjoner. Opprykkene er en viktig annerkjennelse av deres erfaring og kompetanse, og merverdien de skaper for våre kunder. Utviklingen i Brækhus er i fremmarsj og vi er heldige å ha tre så faglige sterke og kommersielle advokater med på laget, sier Frank C. Aase, managing partner i Brækhus.