Alexander Mollan blir partner i Brækhus

Det er med stor glede vi kunngjør at Alexander Mollan blir equity partner i Brækhus fra 1. juli 2024. Med Alexander som equity partner styrkes firmaets satsning innen teknologi ytterligere.

– Vi er svært glade for at Alexander nå blir equity partner i Brækhus. Han er et strålende eksempel på en ansatt som levert høy kvalitet på alle nivå siden han startet som advokatfullmektig i 2015. Alexander er en viktig del av vårt teknologiteam, en solid advokat og en verdsatt kollega, sier Managing Partner i Brækhus, Atle H. Carlsen.

I Brækhus møter juridisk presisjon modig innovasjon. Vi har forpliktet oss til å sette en ny bransjestandard. Vi utfordrer det etablerte og sikrer en mer bærekraftig fremtid. Vi ser at dette skaper gevinster både for våre klienter, våre ansatte og samfunnet som helhet. Ny teknologi er en viktig del av selskapets strategiske satsning.

Vårt teknologiteam har dyp teknologisk kompetanse og er godt kjente med alle juridiske utfordringer som følger med introduksjon av ny teknologi. Vi omfavner den nyeste teknologien for å sikre våre kunder kostnadseffektive løsninger av høy kvalitet.

Alexander bistår alt fra oppstartsbedrifter til børsnoterte selskaper med teknologi- og compliance-relaterte problemstillinger og muligheter, inkludert kommersielle IT- og teknologikontrakter, cyber- og informasjonssikkerhet, personvern, gambling og ESG/CSR. Han bisto med utviklingen av Digitaliseringsdirektoratets standardavtale for skytjenester (SSA-Sky) og innehar har den prestisjetunge personvernsertifiseringen CIPP/E. Som en av kun fire norske advokater er Alexander rangert som «Next Generation Partner» innen området teknologi, media og telekommunikasjon av det anerkjente rangeringsbyrået Legal500.