Audun Kleppestø Line Juuhl Alexander Mollan Brækhus Advokatfirma

Tre opprykk i Brækhus

1. januar 2021 rykker Audun Kleppestø, Line Juuhl og Alexander Mollan opp i Brækhus. Kleppestø til partner, Juuhl til assosiert partner og Mollan til senioradvokat. – Fantastisk for kundene og for Brækhus, sier managing partner Frank C. Aase.

– 2020 har vært et annerledes år for mange. Det er motiverende at det går så bra med Brækhus tross utfordringene forårsaket av Covid-19. Vi er takknemlig for å arbeide med både nye og eksisterende kunder, og med mange spennende saker. Vi gleder oss til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer i nye roller, og ser frem til videre godt samarbeid med kundene, sier Audun Kleppestø.

Kleppestø startet som assosiert partner i Brækhus i 2019, og har tidligere erfaring fra stilling som senioradvokat i SANDS og advokat i Haavind. Han er spesialist innen insolvens og restrukturering, forsikringsrett og finansiering. Han arbeider også mye med selskapsrettslige problemstillinger, inkludert styreansvarssaker, og med generell kontraktsrettslig rådgivning.

Juuhl startet også i Brækhus i 2019, som senioradvokat. Hun kom til Brækhus fra Andersen & Bache-Wiig. Juuhl har spisskompetanse innenfor arveplanlegging, arveoppgjør og generasjonsskifter, med lang erfaring fra utlandet og internasjonale arveskifter. Hun har særlig kompetanse med gjennomføring av arveskifter og rådgivning i saker tilknyttet Norge – Spania.

Mollan har vært i Brækhus siden 2015 og gått gradene fra fullmektig til senioradvokat. Han er spesialisert innen teknologi- og IT og arbeider med kommersielle IT-kontrakter, cybersikkerhet, lisensiering og skytjenester, og i forbindelse med store IT-prosjekter og anskaffelser. Han har også i en periode vært utleid til Capgemini.

Alexander Mollan, Line Juuhl og Audun Kleppestø rykker opp i Brækhus

Audun, Line og Alexander er meget dyktige advokater og har i sin tid i Brækhus skapt svært gode resultater for kundene. Alle tre har dyp og bred kompetanse og forretningsforståelse, og de evner å skape tillit i sine kunderelasjoner. Opprykkene er en viktig annerkjennelse av deres erfaring og kompetanse, og merverdien de skaper for våre kunder. Utviklingen i Brækhus er i fremmarsj og vi er heldige å ha tre så faglige sterke og kommersielle advokater med på laget

Frank C. Aase, managing partner