Ida Brabrand og Alexander Mollan blir assosierte partnere i Brækhus

Det er gledelig å meddele at Ida Brabrand og Alexander Mollan rykker opp til assosierte partnere i Brækhus fra 1. juli 2022. Med disse interne opprykkene styrker Brækhus teknologiavdelingens satsning innen medierett og personvern.

Ida Brabrand har sin ekspertise innen medierett, ytringsfrihet og arbeidsrett. Ida bistår ulike aktører innen mediebransjen med spørsmål knyttet til forholdet mellom etikk og jus. Hun har også bred erfaring fra tvisteløsning og forhandlinger. I tillegg til å være advokat har Ida journalistutdannelse fra Journalisthøyskolen og erfaring som nyhetsjournalist for tv og radio. Hun er vår faste programleder for podkasten Lovlytt. Ida startet som advokat i Brækhus i 2015.

Alexander Mollan er spesialisert innen teknologirett og compliance. Alexander bistår klienter med kommersielle IT-kontrakter, personvern, cybersikkerhet, samt tilbudsutarbeidelser og i forhandlinger i store IT-prosjekter. Han hjelper også klienter med å ivareta deres regulatoriske ansvar innenfor rettsområdene for gambling, menneskerettigheter og miljø. Alexander har vært i Brækhus siden 2015 og gått gradene fra fullmektig til assosiert partner.

–  Ida og Alexander er begge svært dyktige advokater som bidrar positivt til utviklingen av Brækhus. Med disse opprykkene styrkes teknologiavdelingens satsning innen medierett og personvern. Opprykkene er også en viktig annerkjennelse av deres erfaring og kompetanse, og merverdien de skaper for våre kunder. Vi er heldige som har dem med på laget, sier managing partner Frank C. Aase.

Les mer om: