Globale samarbeid

Vi er ett av bransjens mest internasjonalt orienterte advokatfirmaer. Gjennom globale nettverk av samarbeidspartnere løser vi enhver juridisk utfordring, uavhengig av landegrenser. Vår ekspertise anerkjennes av ledende internasjonale kåringer som Legal 500 og World Tax.

Vi er blant annet det eneste norske medlemmet i det verdensledende advokatnettverket Meritas Law Firm Worldwide, med tilgang til 8000 advokater i 185 medlemsfirmaer i over 90 land. Meritas er rangert som Leading Law Firm Networks: The Elite i Chambers and Partners Global.

I 2021 styrket vi vår internasjonale posisjon ytterligere da vi inngikk vi et strategisk samarbeid med Andersen Global. Andersen Global er en sammenslutning av separate, uavhengige medlemsfirmaer som gir oss og våre klienter tilgang til over 8000 advokater og skatteeksperter på over 289 lokasjoner globalt.

Utover Meritas og Andersen samarbeider vi med regnskap og revisjonsnettverket Crowe Global. Vi er i tillegg aktive i flere internasjonale fag- og bransjenettverk, forretningsclustere, ambassader og handelskamre.

Brækhus Advokatfirma stands out for its sector expertise in the TMT, IT, real estate and construction industries, and provides commercial advice as well as handling M&A transactions, due diligence processes, share and asset transactions, equity transactions, divestitures and demergers.

Legal 500