Ingerid Eidesvik Lie blir partner i Brækhus

Vi er stolte av å kunne meddele at Ingerid Eidesvik Lie tas opp som partner i Brækhus fra 1. juli 2022. Det interne partneropprykket styrker Brækhus’ satsning innen eiendom.

Ingerid Eidesvik Lie startet i Brækhus i 2013 hvor hun siden har vært tilknyttet avdelingen for eiendom. Ingerid har lang erfaring med å bistå eiendomsutviklere og boligselskaper både med løpende rådgivning og i tvister. Ingerid har sin ekspertise innen forhandlinger og skjønn i forbindelse med ekspropriasjon av bolig og næringseiendommer. Hun har gjennomført flere store ekspropriasjonsprosesser og er en del av Brækhus’ ekspropriasjonsteam, som blant annet bistår flere hundre grunneiere som berøres av utbyggingen av ny E18 mellom Lysaker og Ramstadsletta i Bærum kommune.

– Det er med stor glede å kunne meddele at Ingerid blir partner i Brækhus fra 1. juli. Hun er en meget dyktig advokat med betydelig erfaring innen fast eiendom, og særlig med eiendomsutvikling, ekspropriasjon og skjønn. I sin tid i Brækhus har Ingerid bidratt til å skape svært gode resultater for våre kunder og vi er heldig som har henne på laget, sier managing partner Frank C. Aase.