Brækhus rangeres som ledende innen Sports & Gaming

I årets utgave av Who’s Who Legal rangeres Brede A. Haglund og Alexander Mollan igjen som ledende norske advokater innen fagfeltet Sports & Gaming.

Rangeringene baseres på markedsanalyse og tilbakemeldinger fra klienter og andre advokater på verdensbasis. I rangeringen omtales Brækhusadvokatene slik:

Brede A Haglund is a “trustworthy, efficient and knowledgeable” practitioner who is well known for giving “strong and clear legal advice” to clients.

Who’s WHo Legal 2022

Alexander Mollan is a “highly respected” lawyer who has an “excellent knowledge of the industry and application of the law”.

Who’s who legal 2022

I over 20 år har Who’s Who Legal identifisert og rangert verdens ledende advokater på områder innenfor det forretningsjuridiske feltet. Totalt har Who’s Who Legal rangert over 24 000 advokater og 2500 konsulenteksperter fra over 150 land. 

– Vi er stolte av å se at to av våre advokater rangeres som de beste i Norge innen dette fagfeltet. For oss utgjør dette en bekreftelse på at spesialisering og inngående bransjekunnskap er en forutsetning for å kunne levere tjenester av høy kvalitet til våre klienter. Vi gratulerer Brede og Alexander med denne velfortjente anerkjennelsen, sier Managing Partner Frank C. Aase.

Brækhus er et av få advokatfirmaer i Norge med en dedikert kompetansegruppe for gambling, spill og underholdning. Våre advokater bistår med etablering av internasjonale servicetilbud, salgsprosesser, nasjonale regulatoriske krav, EU/EØS-rettslige problemstillinger, finansielle krav, markedsrettslige aspekter og generelle rettslige og kommersielle forhold i Norge. Vi håndterer også søknader om etablering av spilltilbud i Norge, herunder poker og kunnskapsautomater.