Salg av bedrift – en praktisk gjennomgang

Advokaten, økonomen og bedriftseieren gjennomgår det praktiske rundt et bedriftssalg i frokostseminaret 8. november.

Veridian Corporate og Brækhus Advokatfirma inviterer til frokostseminar for deg som vurderer å selge din virksomhet.

Målet med seminaret er at du skal få oversikt over salgsprosessen fra advokat og finansrådgiver. I tillegg hører du erfaringene fra en tidligere bedriftseier som har gjennomført en salgsprosess.

Som deltaker på seminaret vil du få forståelse for salgsprosessen fra et teoretisk og praktisk perspektiv. Hvilke tips har advokaten, rådgiver og bedriftsselger i forhold til forhandlingsstrategi, salgsprosessen, kommunikasjon, verdi på selskapet, intensjonsavtalen og ikke minst hva betyr alle de sentrale begreper og sjargonger (f.eks. EV, EQ, NDA, LOI, SPA mv) som det er viktig å kjenne til når virksomheten skal selges.

Om du er bedriftseier, og en gang i fremtiden skal selge din bedrift, så kan dette bli noen av de meste verdifulle timene dine i 2022.

Foredragsholdere
  • John Aa. Sveinsvold er partner, advokat i Brækhus. Han har mer enn 25 års erfaring med restrukturering, investering i og kjøp og salg av virksomheter, både med nasjonale og internasjonale aktører. Han sitter også i flere styrer og har en mangeårig erfaring fra den siden av bordet.
  • Jørgen Bøhn er siviløkonom og daglig leder i Veridian Corporate. Han har 20 års erfaring innenfor verdianalyse og kjøp og salg av virksomheter. Jørgen har gjennomført og bistått i mer enn 100 transaksjoner og anslagsvis 600 analyser og verdivurderinger av ulike virksomheter i ulike bransjer.
  • Kristin Rødvand er senioradvokat i Brækhus. Hun bistår virksomheter med nasjonale og internasjonale transaksjoner, fusjoner og fisjoner.

Dato: 8. november

Tid: kl. 08:30

Sted: Brækhus Advokatfirma, Roald Amundsens gate 6

Lett frokost serveres fra kl. 08.00

Begrenset antall plasser.