Skal bygge et ledende arbeidsrettsmiljø i Norge

Det er med stor glede vi kunngjør at Fremmer-gründer Lars Kristian Nørgaard blir partner i Brækhus fra 1. mars 2024. Nørgaard har vært med å bygge opp Fremmer til å bli en ledende aktør innen arbeidsrett. Nå skal han lede arbeidet med å realisere Brækhus’ ambisjon om å bygge et ledende arbeidsrettsmiljø i Norge.

Nisjeselskapet Fremmer ble etablert i 2021 av partnerne Lars Kristian Nørgaard og Alexander Cascio, og spesialiserer seg innen arbeidsrett. Selskapet har bygget en imponerende portefølje bestående av mange spennende kunder og opplevd raskt suksess med en omsetningsvekst på hele 122% fra 2022 til 2023. Omsetningen økte i denne perioden fra 4,5 millioner over 10 millioner. I 2022 ble Stine Haukebø også en del av Fremmer som partner. Trioen har arbeidet mot store og mellomstore bedrifter i norsk næringsliv, fagforeninger og privatpersoner.

I løpet av de siste årene har selskapet blitt kontaktet av flere interessenter som søker Fremmers kompetanse for å styrke sine egne virksomheter. Valget for Nørgaard falt på Brækhus. Nørgaard er den eneste av trioen som går videre i et advokatfirma.

– Fremmers raske vekst gjorde at vi måtte vurdere om firmaet skulle vokse som nisjefirma, eller om det lå synergier i sammenslåing med andre. I den prosessen identifiserte vi Brækhus som et svært godt alternativ med en kultur som tiltalte oss. Nisje er både spennende og krevende. Kunden velger deg utelukkende fordi du har tung kompetanse på ditt fagfelt. Samtidig forstår vi at mange kunder ønsker én advokatforbindelse å forholde seg til for alle juridiske spørsmål. Det kjedeligste med nisje er å sende kunden ut av firmaet for å få de beste rådene. I Brækhus ser jeg fram til å være betrodd rådgiver på arbeidsrett og også kunne tilby kundene et bredt spekter av tjenester som dekker deres behov fullt ut, sier Lars Kristian Nørgaard.

– Brækhus har en spennende strategi og opplever rask vekst. De har vist seg som et moderne og nyskapende firma som tørr å gå egne veier. Jeg opplever at det er et firma der jeg kan ta med meg gründer-ånden fra Fremmer og få muligheten til å være med på å bygge Norges ledende arbeidsrettsteam med faglig sterke kolleger, fortsetter Nørgaard.

Det er gode synergier mellom Fremmer og Brækhus, og Fremmer tilfører kompetanse innen arbeidsrett som utfyller Brækhus på en god måte.

– Sammen skal vi levere førsteklasses rådgivning innen arbeidsrett og andre nærliggende fagområder vi tilbyr, som skatt og global mobility, både nasjonalt og internasjonalt. Vi får muligheten til å realisere vår ambisjon om å bygge et ledende miljø innen arbeidsrett i Norge. Lars skal lede denne satsningen i samarbeid med vårt solide arbeidsrettsteam bestående av partnerne Kristine Slotnæs, Ida Brabrand, Christian Engelstad og Torbjørn Stokke, sier managing partner i Brækhus, Atle H. Carlsen.