Norsk kapittel om gambling i The International Comparative Legal Guides 2024

Norge har noen av de strengeste reguleringene for nettcasinoer og gambling i Europa, og 2023 vil være et bemerkelsesverdig år innenfor norsk gamblinglov. Partner Brede A. Haglund og senioradvokat Alexander Mollan har bidratt til det norske kapittelet om gambling i årets utgave av den anerkjente publikasjonen The International Comparative Legal Guides.

Kapittelet dekker vanlige problemstillinger innen gamblinglov og reguleringer i Norge, inkludert relevante myndigheter og lovgivning, søknad om lisens og lisensbegrensninger, online/mobil/digital/elektronisk media, håndhevelse og ansvar, og forventede reformer.

The International Comparative Legal Guide: Gambling 2024 er utgitt av Global Legal Group, som dekker gamblinglov og reguleringer i 36 jurisdiksjoner.

Artikkelen gjengis med tillatelse fra Global Legal Group, besøk https://iclg.com for mer informasjon.

The International Comparative Legal Guides

The International Comparative Legal Guides er en spørsmål-og-svar-basert verdensomspennende referanseguide som dekker 140 jurisdiksjoner. Guiden brukes som en informasjonsressurs av bedriftsjurister, private praktiserende advokater og ledere i selskaper og offentlige institusjoner. Den gir en oversikt over gjeldende lovgivning og viktige problemstillinger innenfor en gitt jurisdiksjon.

Brækhus er et av de få advokatfirmaene i Norge med en dedikert gruppe eksperter innenfor gaming- og underholdningsaktiviteter. Våre advokater har erfaring knyttet til etablering av internasjonale tjenestetilbud, salgsprosesser, nasjonale og EU/EØS-rettslige spørsmål, økonomiske krav, markedsføringsrett og generelle juridiske og kommersielle forhold i Norge. Vi har også utviklet søknader knyttet til etablering av spillavtaler i Norge, inkludert poker og spilleautomater. Les mer her: