Brækhus har bistått ISS Corporate i oppkjøpet av teknologiselskapet Celsia

ISS Corporate Solutions, Inc. («ISS Corporate»), en ledende leverandør av tjenester innen virksomhetsstyring, overvåking av cyberrisiko og bærekraft, kunngjorde 11. april oppkjøpet av Celsia. Celsia er en Oslo-basert leverandør av SaaS-løsninger for rapportering av bærekraft.

Brækhus bistod som juridisk rådgiver på kjøpersiden i forbindelse med oppkjøpet. Teamet bestod av Christoph Morck, Kristine Slotnæs, Alexander Mollan og Ingrid Abildsgaard. Teamet bistod ISS Corporate gjennom hele oppkjøpsprosessen, fra due diligence til utarbeidelse og forhandling av relevante transaksjonsdokumenter, til signering og closing.

Celsia ble etablert i 2021. Selskapets programvare forenkler regulatorisk bærekraftsrapportering, med særlig fokus på å løse utfordringer knyttet til EUs direktiv om rapportering av bedriftsbærekraft (CSRD). CSRD, som trådte i kraft 1. januar, inkluderer de europeiske standardene for bærekraftsrapportering. Dette er et omfattende og detaljert nytt rammeverk for bærekraftsrapportering som Celsias løsning adresserer. Celsias programvare støtter også rapporteringskravene i henhold til EU-taxonomien og forordningen om bærekraftig finansiering. 

ISS Corporate tilbyr ekspertise innen design og håndtering av programmer for virksomhetsstyring, kompensasjon, bærekraft og cyberrisiko. Selskapet mål er å redusere risiko og tilfredsstille behovene til aksjonærene ved å levere data, verktøy og rådgivningstjenester. ISS Corporates globale kundebase strekker seg over Nord-Amerika, Europa og Asia, samt andre etablerte og voksende markeder verden over. ISS Corporate er et heleid datterselskap av Institutional Shareholder Services Inc., som hovedsakelig eies av Deutsche Börse Group. 

Klikk her for pressemelding fra ISS Corporate.