Våre studenttilbud

Er du nysgjerrig på hvordan det er å arbeide i Brækhus, eller ønsker deg arbeidserfaring under studietiden? Vi har en rekke gode tilbud til studenter som gir deg mulighet til å bedre kjent med oss, hvordan vi jobber og våre utviklingsmuligheter.

Traineeopphold

Flere av våre ansatte startet som trainee hos oss, og traineeordningen er en av våre viktigste rekrutteringskanaler. Et traineeopphold gir et godt innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i Brækhus.

Du får en dedikert fadder som sørger for at du blir med i det sosiale og faglige miljøet. Du får jobbe sammen med dyktige advokater, og får interessante, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver på tvers av våre fagområder. Du får også delta i kundemøter og forhandlinger, og hvis mulig bli med under en rettsak.

Studentstillinger

Vi rekrutterer med jevne mellomrom jusstudenter til å jobbe i resepsjonen ved vårt kontor. Dette er en flott mulighet til å bli bedre kjent med arbeidshverdagen i Brækhus.

Jeg har hatt et helt topp traineeopphold. Har trivdes kjempegodt med arbeidsoppgavene og blitt kjent med mange nye mennesker med mye kunnskap.

Oda raad

Prosedyrekonkurransen

Vi har ekspertise innen tvisteløsning og prosess, og flere av våre advokater har møterett for Høyesterett. Denne kompetansen deler vi gjerne med studenter som faste veiledere ved Juristforeningens årlige prosedyrekonkurranse. For å gi studentene best mulig veiledning setter vi ofte sammen et team bestående av erfarne prosedyreadvokater.

Manuduksjoner og kurs

Gjennom året arrangerer Brækhus eksamensforberedende manuduksjoner. Vi holder også kurs for studenter, som blant annet workshop i masteroppgaveskriving.

Følg oss for invitasjoner til våre arrangementer:

Podkast: Fra jusstudent til advokatfullmektig

I denne episoden av Brækhuspodkasten Lovlytt hører du hvordan det kan være å gå fra nyutdannet jurist til å starte i ny jobb som advokatfullmektig. Du får også nyttige tips og råd til jobbsøkerprosessen.

Du finner Lovlytt der du lytter podkast:

FAQ – ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen av de mest stilte spørsmålene rundt våre studenttilbud. Har du andre spørsmål, må du gjerne kontakte Ingrid Lindholm.