Espen Bryn Johannessen blir ny CFO i Brækhus

Det er med stor glede vi kunngjør at Espen Bryn Johannessen blir CFO i Brækhus.

Brækhus gjennomgår en spennende endringsreise. Firmaet har spisset strategien, inngår nye allianser og transformerer og moderniserer. Alt med mål om å gi kundene de beste rådene og den beste kundeopplevelsen.  

– Vi har stor tro på at gode kundeopplevelser oppnås først og fremst gjennom å utvikle dyktige, motiverte og engasjerte medarbeidere som er villige til å yte det lille ekstra for kunden. Vi skal tiltrekke oss de beste talentene, ta vare på folka våre og utvikle dyktige medarbeidere. Som en del av dette arbeidet moderniserer vi vår ledelse med fokus på digitalisering, finans og virksomhetsstyring, samt personal- og organisasjonsutvikling, sier managing partner, Atle H. Carlsen.

Til stillingen som CFO har Brækhus ansatt Espen Bryn Johannessen. Espen kommer fra stillingen som Business Controller i OBOS Eiendom. Han har også erfaring fra BDO som kundeansvarlig for flere advokatfirmaer.

– Jeg er glad for muligheten til å bli en del av Brækhus. Jeg ser frem til å bruke min erfaring og kunnskap for å bidra til å styrke firmaets posisjon og videre vekst, sier Espen Bryn Johannessen.  

Ny CFO i Brækhus Espen Bryn Johannessen (tv.) og managing partner Atle H. Carlsen

– Vi har store ambisjoner for Brækhus, og jeg ønsker å ansette de beste innenfor hver funksjon. Med ansettelsen av Espen som CFO fortsetter vi arbeidet med å bygge et sterkt lederteam. Espen er forretningsorientert og analytisk sterk, og han har solid og relevant erfaring, sier managing partner Atle H. Carlsen.

 I tillegg til Espen, rekrutterte Brækhus i høst Oda Watz som CDO.

– Vi er veldig fornøyde med å ha signert Espen og Oda. Vi er i prosessen med å rekruttere en ytterligere kandidat til lederteamet og håper å kunne annonsere enda en signering i løpet av våren, legger Carlsen til.