Brækhus rustes for digital transformasjon

Det er med stor glede å kunngjøre at Oda Watz blir leder for digitalisering og teknologi i Brækhus.

– Brækhus er på en spennende endringsreise. Vi spisser vår strategi, vi inngår nye allianser og transformerer og moderniserer. Alt med henblikk på å kunne gi våre kunder de beste rådene og den beste kundeopplevelsen. God kundeopplevelse oppnår vi først og fremst gjennom å utvikle dyktige, motiverte og engasjerte medarbeidere. Vi understøtter med ny teknologi som hjelper oss forenkle, forbedre og reformere våre arbeidsprosesser på tvers av selskapet, sier managing partner Atle Carlsen. 

– Advokatbransjen er inne i en digital transformasjon og Brækhus har ambisjoner om å være i tet. Vi har allerede et sterkt juridisk fagmiljø innen ny teknologi. Vi styrker nå teamet ytterligere med å signere Oda Watz som leder for digitalisering og teknologi/CDO. Oda har solid erfaring fra digital transformasjon og endringsledelse. Hun har en svært god forståelse for samspillet mellom teknologi, strategi, forretningsutvikling og mennesker. En kompetanse som blir viktig for oss i tiden som kommer, fortsetter Carlsen.

Oda har blant annet ledet og bistått i digitaliseringsprosesser for store offentlige og private aktører som Nasjonalmuseet og Norges Forskningsråd.

– Jeg er opptatt av hvordan teknologi kan benyttes for å bygge dynamiske og fremoverlente selskaper som er godt rigget for å endre seg i takt med den digitale utviklingen, med menneskene i sentrum. Det ligger et stort potensial i å overlate repetitive og tidkrevende arbeidsoppgaver til teknologien, slik at ansatte kan bruke tiden sin på det de virkelig er gode på, nemlig å skape verdi for kundene sine, sier Watz.   

– Vi har restrukturert internt og vi bygger nå et nytt sterkt lederteam. I tillegg til rekrutteringen av Oda har vi nå landet flere sentrale roller som vil annonseres rundt nyåret, legger Carlsen til.