Christoph Morck valgt som styremedlem i Meritas

Det er gledelig å kunngjøre at Christoph Morck, styreleder i Brækhus Advokatfirma, er valgt som medlem av det internasjonale styret i Meritas. Morck vil sitte i medlemskomiteen i en periode på tre år.

«Det er en ære å bli tildelt vervet og jeg ser frem til å jobbe enda nærmere med Meritas, styreleder Jill D. Wiley og resten av styret for å videreutvikle det internasjonale samarbeidet mellom Meritas sine medlemsfirmaer.» sier Christoph Morck.

Morck har vært partner i Brækhus siden 2016 og leder avdelingen for selskapsrett og M&A. Han har både norsk og tysk advokatbevilling. Morck bistår blant annet internasjonale og utenlandske selskaper med etablering og grenseoverskridende virksomhet i Norge, og norske selskaper med forretningsinteresser i utlandet. Han er anbefalt av Legal 500 og får utmerkede tilbakemeldinger fra klienter: ‘Christoph Morck is the star of Brækhus. He is very knowledgeable about domestic law and brings an international value proposition to the table.‘

Brækhus er et norsk advokatfirma med et sterkt internasjonalt fokus. Vi rådgir klienter innen alle forretningsforhold, fra generell juridisk rådgivning til komplekse transaksjoner og tvister. Brækhus møter markedets endrede etterspørsel etter smartere og mer effektive leveranser av juridiske tjenester. Vårt mål er å hjelpe klienten nå sine mål. Brækhus er eneste norske medlemmet av Meritas-nettverket.

Meritas ble grunnlagt i 1990 og er en ledende global advokatfirma-allianse. Medlemsfirmaene tilbyr et bredt spekter av juridiske tjenester, slik at klienter kan gjøre forretninger hvor som helst. Meritas er rangert i Chambers & Partners som Band 1 – Leading Law Firm Networks: The Elite.

For mer informasjon, vennligst kontakt Christoph Morck, partner, E: morck@braekhus.no, T: (+47) 452 18 904 eller Marthe Horne, markedssjef, E: horne@braekhus.no, T: (+47) 911 42 808.

**

30.9.2020