Brækhus med norsk kapittel om gambling i The International Comparative Legal Guides 2023

Brede A. Haglund og Alexander Mollan har skrevet det norske kapittelet om gambling i det anerkjente tidsskriftet «The International Comparative Legal Guides». Artikkelen er publisert i The International Comparative Legal Guides – Gambling 2023 av Global Legal Group Ltd.

The International Comparative Legal Guide er en Q&A-basert verdensomspennende referanseguide som dekker 140 jurisdiksjoner. Guiden blir benyttet som en informasjonsressurs av bedriftsadvokater, privatpraktiserende advokater, samt ledere i selskaper eller i det offentlige, og gir en oversikt over gjeldende regelverk og vesentlige spørsmål innenfor et gitt rettsområde.

Artikkelen er publisert med tillatelse fra Global Legal Group Ltd. og kan lastes ned her:

Brækhus er et av få advokatfirmaer i Norge med en dedikert kompetansegruppe for spill- og underholdningsvirksomhet. Våre advokater har erfaring knyttet til etablering av internasjonale servicetilbud, salgsprosesser, nasjonale og EU/EØS-rettslige problemstillinger, finansielle krav, markedsrettslige aspekter og generelle rettslige og kommersielle forhold i Norge. Vi har også bistått i forbindelse med søknader om etablering av spilltilbud i Norge, herunder poker og kunnskapsautomater.