Brækhus advokatfirma mener det er en menneskerett å få være seg selv og elske den man vil

Pride handler om å feire skeiv kjærlighet og mangfold. Det er viktig for oss å vise solidaritet for alle de kampene som er kjempet, og for dem som fortsatt kjemper for retten til å velge hvem de elsker.  

Vi kan aldri ta menneskerettigheter for gitt. I 64 land er homofili kriminalisert, og i 11 av disse kan det medføre dødsstraff. Mange steder, inkludert i noen europeiske land er det ulovlig å uttrykke støtte til LHBTQ+ personer, for eksempel ved å bære regnbuemerker. Feiringen er en viktig del av rettighetskampen som har stor betydning for mange menneskers liv og hverdag. 

I Brækhus kan man være seg selv, uavhengig av kjønnsidentitet, seksuell orientering eller kjønnsuttrykk. Med åpenhet og synliggjøring håper vi å spre kunnskap som bidrar til å skape mer toleranse og positive holdningsendringer.  

Alle får tilbud om et armbånd i regnbuens farger fra Amnesty International hvor det står “å elske er en menneskerett”. Det kan bestilles her og støtter deres arbeid for menneskerettigheter verden over.  

Vi oppfordrer til å delta i Oslo Pride paraden sammen med Advokatforeningens mangfoldsutvalg og Oslo krets. De inviterer til felles deltakelse i Oslo Pride 29. juni. Les mer her