Pamir får prestisjetung personvernsertifisering

Pamir Ehsas har oppnådd den prestisjetunge personvern akkrediteringen CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) fra International Association of Privacy Professionals (IAPP).

Ved å bli sertifisert slutter seg Pamir til en eksklusiv gruppe av CIPP-sertifiserte advokater – innehavere av sertifiseringen finnes primært blant personvernombud, Chief Privacy Officers og andre spesialister på informasjonsteknologi og informasjonssikkerhet.

CIPP/E er gullstandarden for europeisk personvernlovgivning. Akkrediteringen er garantert av The American National Standards Institute (ANSI) under ISO/IEC 27701 og dekker spesialistkompetanse innen bl.a.:

  • Internkontroll ved behandling av personopplysninger
  • Internasjonale dataoverføringer
  • Europeiske myndigheters kontroll og tilsyn
  • Overholdelse av europeisk personvernlovgivning

I Brækhus er både Pamir og partner Alexander Mollan CIPP-E akkreditert. Med denne sertifiseringen vil vi fortsette å bistå virksomheter med å navigere i det stadig skiftende landskapet for personvern og datasikkerhet.

IAAP er den største interesseorganisasjonen for personvern, med mer enn 50.000 medlemmer på verdensbasis. Organisasjonen gir veiledning til organisasjoner om håndtering og beskyttelse av data og tilbyr ressurser for fagfolk som ønsker en dypere forståelse av personvernrelaterte spørsmål.