Lovlytt – ny podcast fra Brækhus Advokatfirma!

Har du eller virksomheten din en utfordring og har behov for kunnskap om hvilke regler som gjelder, eller trenger du å vite hvilke handlingsrom du har?

I dag lanseres Lovlytt – en podcast der eksperter fra Brækhus tar vi opp dagsaktuelle juridiske tema som er relevant for næringslivet og privatpersoner som er interessert i jus. En gang i uken deler spesialistene i Brækhus sin kunnskap og sine erfaringer innen et aktuelt tema. Vi diskuterer et bredt spekter av saker innen blant annet forretningsjuss, eiendom, arbeidsrett, teknologi/IKT, kontraktsrett, entreprise, skatt/avgift, tvist og arv/skifte.

Dette har vi gledet oss lenge til, sier managing partner Frank C. Aase. De siste årene har vi jobbet med ulike måter å dele kunnskap på via digitale plattformer, som video og webinar. Nå er tiden inne for å lansere vår egen podcast. Vi er et stort forretningsjuridisk advokatfirma med mange spesialister innen ulike fagområder. I podcasten vil våre eksperter vurdere og diskutere ulike juridiske problemstillinger og saker. Vi er opptatt av dialog med lytterne og mottar gjerne ønsker til tema. Disse kan sendes inn til lovlytt@braekhus.no.

Lovlytt finner du her