FRANK C. AASE NY MANAGING PARTNER I BRÆKHUS

Det er med stor glede at vi i dag kunngjør at Frank C. Aase blir ny managing partner i Brækhus.

Frank har i de siste årene ledet Brækhus’ avdeling for Selskapsrett og finans. Han er spesialist innen selskapsrett, transaksjoner, bank- og finansiering, styreansvar, restrukturering og insolvens. Han startet sin karriere som advokatfullmektig i Brækhus i 2007, og kom tilbake til firmaet i 2015 etter en periode som konsernadvokat i Nordea og advokat i Tryg forsikring.

Frank vil balansere sitt arbeid mellom å være advokat og leder for Brækhus.

«Jeg ser frem til å realisere Brækhus sin strategi og videreutvikle selskapet sammen med  svært kompetente kollegaer, sier Frank C. Aase. Brækhus er i sterk utvikling og de siste årene har vi gjennomgått en transformasjon, med generasjonsskifte, navneendring og nye moderne lokaler. Vi arbeider løpende med teknologisk utvikling for å sikre effektive arbeidsprosesser for våre klienter. Vi har de siste årene rekruttert svært dyktige advokater, og det er gøy å se at Brækhus anses som et attraktivt firma å jobbe i. Vi er inne i spennende tid i advokatbransjen, hvor kombinasjonen av solid spesialistkompetanse, kommersiell erfaring og nye teknologiske løsninger vil stå sentralt.

– Vi er meget fornøydt med at Frank blir leder for Brækhus, sier styreleder Johan Hveding. Frank er en engasjert og kommersiell leder med meget gode analytiske og strategiske evner, noe som kommer godt med når han nå skal arbeide med å videreutvikle Brækhus. Samtidig vil jeg takke Stein Hove som har gjort en meget god innsats som managing partner de siste 17 årene. Stein vil fortsette som partner i Brækhus, med spisskompetanse innen prosedyre og tvisteløsning.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Spar tid med vår nye digitale selvbetjening