Brækhus med norsk kapittel om IKT- og teknologirett i The Legal 500: Technology Country Comparative Guide

Partner Christian Bendiksen og advokatfullmektig Alexander Mollan har skrevet det norske kapittelet om IKT- og teknologirett i det anerkjente tidsskriftet «The Legal 500: Technology Country Comparative Guide». Artikkelen er publisert i The In-House Lawyer – 2017 av Legalease Ltd.

The Legal 500: Technology Country Comparative Guide er en Q&A-basert verdensomspennende referanseguide. Guiden blir benyttet som en informasjonsressurs av bedriftsadvokater, privatpraktiserende advokater, samt ledere i selskaper eller i det offentlige, og gir en oversikt over gjeldende regelverk og vesentlige spørsmål innenfor rettsområdet for IKT og teknologi.

Brækhus har bred erfaring innen infrastruktur, IT/software, telekommunikasjon, media, biotech og life sciences. Vi har gjort industri 4.0 til et satsningsområde og våre advokater ligger i forkant av kompetanseutviklingen på dette området.

Hos Brækhus forstår vi at dyktige advokater er de som kjenner markedene og dagens situasjon godt, men som samtidig ser fremover. Vi forstår at dagens virksomheter trenger juridiske støttespillere som ikke venter på den forrykkende teknologiske utviklingen, men som omfavner og forbereder seg på den.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Spar tid med vår nye digitale selvbetjening