Atle H. Carlsen blir ny managing partner i Brækhus

Det er med stor glede vi kunngjør at Atle H. Carlsen blir ny managing partner i Brækhus.

– Vi i Brækhus er kjempefornøyd med å ha signert en av de beste og mest erfarne lederne i advokatbransjen som ny managing partner. Atle har de samme grunnverdiene som oss og deler vår vilje og ambisjon om å bli en stadig sterkere aktør i advokatbransjen. Atle er en lagbygger som nå skal bruke all sin tid og alle sine erfaringer hos oss i Brækhus, sier Stein E. Hove på vegne av styret i Brækhus.

Atle kommer fra stillingen som administrerende direktør i Advokatfirmaet Selmer og har tidligere hatt flere lederroller i Boston Consulting Group (BCG).

Brækhus blir et av få advokatfirmaer hvor rollen som managing partner dekkes av en profesjonell leder på fulltid som ikke er jurist. Når Atle tiltrer som managing partner blir han samtidig en del av partnerskapet, og vil dermed likestilles med resten av partnerne i firmaet.

– Vi skal bli en enda sterkere og mer tydelig utfordrer i en bransje i rask utvikling. Vår strategi er å gi den beste kundeopplevelsen, noe som først og fremst skapes gjennom flinke, motiverte og engasjerte medarbeidere. Vi skal tiltrekke oss de beste talentene, og ta vare på og utvikle disse slik at våre kunder får de beste rådene til riktig tid. Atle vil styrke vår kommersielle kraft gjennom verdibasert ledelse og vi har store forventninger til fremtiden, sier styreleder i Brækhus Christoph Morck.  

Brækhus har de 4 siste årene vært ledet av Frank C. Aase. Han vil etter eget ønske gå tilbake til sin rolle som partner i Brækhus, med fullt fokus på videreutviklingen av vår satsning innen restrukturering, insolvens, styreansvar og bank og finans. Frank har stått i spissen for en meget positiv utvikling av firmaet. Han er en entusiastisk og dyktig leder som har sørget for gode resultater for Brækhus.