Andersen Global ekspanderer til det norske markedet gjennom samarbeidsavtale med Brækhus Advokatfirma

Andersen Global entrer Norge gjennom en samarbeidsavtale med Brækhus Advokatfirma, og utvider dermed sitt fotfeste i Nord-Europa, i tråd med organisasjonens ekspansjonsstrategi i nøkkelmarkeder.

Brækhus Advokatfirma ledes av managing partner Frank C. Aase og tilbyr hele spekteret av juridiske tjenester til norske og utenlandske selskaper og privatpersoner. Med 27 partnere og ca. 60 fagpersoner har Brækhus spisskompetanse innen selskapsrett, M&A, bank og finans, skatterådgivning, strukturering og compliance, tvisteløsning og prosedyre, eiendom, fornybar energi, entreprise, familie og arv, arbeidsrett, teknologi, e-handel og IP.

Vi ser vi fram til å fortsette utviklingen av langvarige relasjoner som skaper merverdi for klientene våre.

managing partner i Brækhus Frank C. AasE

«Et samarbeid med Andersen Global passer godt inn i vår internasjonale strategi og kompletterer våre eksisterende internasjonale relasjoner innen advokattjenester og skattetjenester på en svært god måte. Brækhus’ partner Nils Eriksen, tidligere medarbeider og skattepartner i Arthur Andersen, skal arbeide tett med Andersen Globals medlemsforetak og samarbeidende firmaer. Firmaets kulturelle synergi med organisasjonen styrker vår visjon og posisjonerer oss for å levere førsteklasses tjenester globalt og på en sømløs måte.» fortsetter Frank C. Aase.

«Brækhus er anerkjent for sin erfaring, ekspertise og evne til å skape merverdi for klientene», sier Andersen Global Chairman og Andersen CEO Mark Vorsatz. «Norge er et svært viktig marked i ekspansjonsstrategien vår, og kjemien vi har med Nils, Frank og teamet deres gjør Brækhus til en flott komplettering til vår eksisterende plattform i regionen.»

Andersen Global er en internasjonal organisasjon med uavhengige medlemsfirmaer bestående av skatteeksperter og advokater over hele verden. Andersen Global ble etablert i 2013 av den amerikanske medlemsorganisasjonen Andersen Tax LLC og har i dag flere enn 7000 fagpersoner over hele verden og er representert på mer enn 277 steder gjennom sine medlemsforetak og samarbeidende firmaer.

Kilde: Andersen Global