Alexander Mollan rangeres som ledende innen Sports & Gaming

I årets utgave av Who’s Who Legal er partner Alexander Mollan rangert som den ledende norske advokaten innen fagfeltet Sports & Gaming.

Rangeringene baseres på markedsanalyse og tilbakemeldinger fra klienter og andre advokater på verdensbasis. I over 20 år har Who’s Who Legal identifisert og rangert verdens ledende advokater på områder innenfor det forretningsjuridiske feltet. Totalt har Who’s Who Legal rangert over 24 000 advokater og 2500 konsulenteksperter fra over 150 land. 

Brækhus er et av få advokatfirmaer i Norge med en dedikert kompetansegruppe for gambling, spill og underholdning. Våre advokater bistår med etablering av internasjonale servicetilbud, salgsprosesser, nasjonale regulatoriske krav, EU/EØS-rettslige problemstillinger, finansielle krav, markedsrettslige aspekter og generelle rettslige og kommersielle forhold i Norge. Vi håndterer også søknader om etablering av spilltilbud i Norge, herunder pokerturninger og større lotterier.

Brækhus er et av få advokatfirmaer i Norge med en dedikert kompetansegruppe for gambling, spill og underholdning.

Våre advokater bistår med etablering av internasjonale servicetilbud, salgsprosesser, nasjonale regulatoriske krav, EU/EØS-rettslige problemstillinger, finansielle krav, markedsrettslige aspekter og generelle rettslige og kommersielle forhold i Norge.

Vi håndterer også søknader om etablering av spilltilbud i Norge, herunder pokerturninger og større lotterier.