Alexander Mollan har oppnådd den prestisjetunge akkrediteringen CIPP/E

Brækhus er stolte av å kunngjøre at Alexander Mollan har oppnådd den internasjonale akkrediteringen Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E) fra The International Association of Privacy Professionals (IAPP).

CIPP/E er gullstandarden for europeisk personvernlovgivning. Akkrediteringen er garantert av The American National Standards Institute (ANSI) under ISO standard 17024: 2012.

Alexander fikk CIPP-betegnelsen etter å ha bestått Certification Foundation og CIPP/E-eksamen, hvor han måtte demonstrerte ekspertkunnskap om:

  • Europeisk personvern
  • Europeiske myndigheter
  • Rettslige rammeverk
  • Overholdelse av europeisk personvernlovgivning
  • Internasjonale dataoverføringer

Ved å bli sertifisert slutter seg Alexander til en eksklusiv gruppe av CIPP-sertifiserte advokater, da innehavere av sertifiseringen primært finnes blant rekkene til personvernombud, Chief Privacy Officers og spesialister på informasjonsteknologi og informasjonssikkerhet.

IAAP er den største interesseorganisasjonen for personvern, med mer enn 50.000 medlemmer på verdensbasis. Organisasjonen gir veiledning til organisasjoner om håndtering og beskyttelse av data og tilbyr ressurser for fagfolk som ønsker en dypere forståelse av personvernrelaterte spørsmål.

For å lære mer om CIPP-sertifisering, besøk IAPPs nettssted.