Velkommen til boklansering «Når juss møter AI» 10. september på Gyldendalhuset

Kunstig intelligens har potensiale til å revolusjonere måten vi jobber på og tjenestene vi produserer. Dette reiser en rekke nye juridiske utfordringer. Hvem har ansvar for å skaffe nok og riktig data til treningen av systemet? Hva er konsekvensene av at selvlærende systemer tar beslutninger eller inngår avtaler på vegne av bedrifter? Og hvem har ansvaret når systemet plutselig ikke gjør som vi hadde tenkt den skulle?

Møt forfatterne Christian Bendiksen og Eirik Norman Hansen som vil innlede med en oversikt over hvordan boken ble til, hvordan teknologier og jurister kan samarbeide, samt enkelte av hovedpunktene i boken.

Erik Leung, COO i Simplifai, er en av bokens bidragsyterne og vil holde et innlegg om en svært aktuell problemstilling innen AI-utvikling: «Utvikling av AI-løsninger foran GDPR – utfordringer og muligheter.»

Etter de faglige innleggene serverer vi tapas og vin og håper på en god diskusjon. Forfatterne vil være tilgjengelige for å svare på spørsmål og signere boken.

Tid: Tirsdag 10. september 2019 kl 17.30–20.00
Sted: Gyldendalhuset, Sehesteds gate 4, Oslo

 

MELD DEG PÅ HER

 

NÅR JUSS MØTER AI   

Boken forsøker å gi en innføring i risikobildet når ulike former for kunstig intelligens skal utvikles for en kunde, og hva som bør avtalefestes når slike systemer tas i bruk for å forenkle arbeidsprosesser eller drive kundebehandling i virksomheten.

Kjøp boken her