Lars-Henrik Winsnes Berg blir ny partner i Brækhus

Brækhus er i sterk vekst, og det er med stor glede at vi kan meddele at Lars-Henrik Winsnes Berg er tatt opp som partner. Han kommer fra Glittertind Advokatfirma og vil være tilknyttet Brækhus’ entrepriseavdeling.

Lars-Henrik er en erfaren advokat innen entreprise, tvisteløsning og prosedyre. Han trer inn som partner i Brækhus fra 2. desember 2019.

– Vi er svært glade for at Lars-Henrik har valgt Brækhus, sier avdelingsleder for Brækhus’ entrepriseavdeling Marcus Lindstrøm. Han vil være et viktig tilskudd til det faglige miljøet, og vil bistå klienter i et stadig økende antall kompliserte saker som krever den erfaringen, kompetansen og overblikket som Lars-Henrik har.

– Brækhus’ entrepriseavdeling har opplevd betydelig vekst de siste årene. Ved rekrutteringen av Lars-Henrik styrker vi entrepriseavdelingen og fortsetter den positive utviklingen som har pågått den siste tiden, sier managing partner Frank C. Aase. Vi arbeider parallelt med flere andre rekrutteringer som vil komme i tiden fremover.