Vi søker advokatfullmektiger

Vi er i stadig utvikling. Stor etterspørsel etter våre tjenester gjør at vi søker nyutdannede advokatfullmektiger!

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter nyutdannede advokatfullmektiger med gode resultater. Du har lyst til å jobbe med fagområdene knyttet til våre avdelinger selskapsrett og finans, teknologi, eiendom, entreprise, familie og arv, eller skatt og avgift. Du er faglig sterk med god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Vi ser etter en serviceinnstilt lagspiller som arbeider godt selvstendig, og som er opptatt av å levere fra seg et produkt av høy kvalitet.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge kompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid. Du vil arbeide i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger med spisskompetanse innen sine fagfelt, og du vil ha utstrakt kundekontakt og ansvar. Gjennom tett oppfølging hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet. Vårt interne utviklingsprogram Brækhus-skolen gir deg gode vekstmuligheter innen ditt virksomhetsområde.

Hvem er vi?

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor, med alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Vi har kunder over hele landet og en sterk internasjonal tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global. I Brækhus er vi ambisiøse både i fag, utvikling og trivsel. En av våre viktigste verdier er at genuin trivsel på jobb gir tilsvarende kvalitet i arbeidet, og vi stiller dermed også høye krav til faglig nivå og kvalitet.

Vil du bli en av Team Brækhus?

Send oss din søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift.

Vi behandler søknader og inviterer til intervju fortløpende.

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor til mangfold blant søkere til våre stillinger.

Har du spørsmål?

Du er velkommen til å kontakte administrasjonssjef Ingrid Lindholm.

Send inn søknad her