BRÆKHUS STYRKER LAGET MED FEM NYE PARTNERE

Det er med stor glede at Brækhus presenterer Christian Engelstad, Christoph Morck, Eivind Arntsen, Erling Keyser og Johan Hveding som nye partnere fra 1. januar 2018.

Johan Hveding kommer fra Grette Advokatfirma og har nær 20 års erfaring innenfor det forretningsjuridiske området med hovedvekt på individuell og kollektiv arbeidsrett, samt prosedyre. Han har også betydelig erfaring innen fast eiendoms rettsforhold.

Erling Keyser kommer til Brækhus fra Wahl-Larsen Advokatfirma og arbeider hovedsakelig med næringseiendom. Han har svært bred erfaring med eiendomsutvikling, ekspropriasjon samt borettslags- og eierseksjonsrett.

Eivind Arntsen kommer fra Dalan Advokatfirma og har spesialkompetanse innen arbeidsrett og generell tvisteløsning. Han bistår også forlag og medievirksomheter med spørsmål knyttet til opphavsrett og varemerker.

Christoph Morck kom til Brækhus i 2016 fra DLA Piper og leder Brækhus’ International Desk. Han er både tysk og norsk advokat, og bistår mange utenlandske selskaper i forbindelse med deres etablering og utvikling av virksomhet i Norge.

Christian Engelstad har vært ansatt i Brækhus siden 2010 og har solid ekspertise innen med fast eiendoms rettsforhold, arbeidsrett, og prosedyre.

Brækhus er i vekst samtidig med at arbeidsmåter og prosesser moderniseres i et raskt tempo. Dette gjør oss stadig mer attraktive både for advokattalenter og for nye klienter, sier Managing partner Stein E. Hove.