Brækhus lanserer Brækhus IP – porteføljetjenester for varemerke- og designregistrering

Brækhus Advokatfirma styrket i 2021 satsingen på immaterielle rettigheter og markedsføringsrett med rekrutteringen av IP-ekspert Julius Berg Kaasin. Med Julius i spissen lanserer Brækhus nå Brækhus IP, porteføljetjenester for varemerke- og designregistrering.

Brækhus IP er en porteføljetjeneste for varemerker og design som gir virksomheter trygghet om at kommersielle verdier blir ivaretatt på en ryddig og effektiv måte. Med utgangspunkt i virksomhetens forretningsmessige mål arbeider våre erfarne IP-advokater tett med kunden for å sikre ivaretakelse av kritiske områder av virksomheten. Dette sikrer gode IP-strategiske prosesser tilpasset virksomhetens forretningsstrategi.

Skal virksomheten registrere varemerke og design sørger Brækhus IP for:

  • Utarbeidelse av IP-strategi og kartlegging av dine immaterielle verdier
  • Vurdering og innlevering av varemerker- og designregistreringer
  • Håndtering av internasjonale varemerke- og designregistreringer, bl.a. EU-varemerke og EU-design, også gjennom et stort internasjonalt advokatnettverk
  • Oppfølging av rettigheter etter registrering
  • Fornyelser
  • Endringer av registreringer

I tillegg til porteføljetjenesten Brækhus IP tilbyr Brækhus juridisk bistand innen alle immaterielle rettigheter (varemerke, patent, design og opphavsrett), samt relaterte rettsområder som markedsføringsrett og forretningshemmeligheter. Du kan lese mer om dette her.

Brækhus IP ledes av Julius Berg Kaasin som i hovedsak arbeider med immaterielle rettigheter som varemerker, opphavsrett, patent og design, samt markedsføringsrett, forretningshemmeligheter og teknologirett. Han har lang erfaring med å bistå klienter med etablering, vedlikehold, håndheving og kommersialisering av immaterielle rettigheter, og han har bred bransjeerfaring fra handel, media, energi, teknologi, biovitenskap og farmasøytisk industri, også fra flere år som konsernadvokat.

Julius har også lang erfaring med omfattende kontraktsforhandlinger, utarbeidelse av IP-strategier, og kjøp og salg av teknologiselskaper. Han er også en erfaren prosedyreadvokat.

Han er anbefalt innen Intellectual Property i Chambers and Partners 2017 og rangert som «Up and Coming» innen Varehandel i Finansavisen årlige advokatundersøkelse for 2019 og 2020.

Kontakt: 

Julius Berg Kaasin

Assosiert Partner

Mobil: (+47) 922 64 831

E-post: kaasin@braekhus.no