Advokat Immaterialrett og Opphavsrett – minst 3-5 års erfaring

Vår avdeling for Teknologi Industri og handel består av advokater med en genuin interesse for teknologi. Vi er ikke bare jurister, vi er levende opptatt av spennet mellom ny teknologi og samhandling mellom mennesker og normer – slik Industri 4.0 nå snur vante kontraktsmaler for distribusjon, logistikk og internasjonal handel på hodet. Denne interessen gir oss sulten til å lære, energien til å ta i det lille ekstra sammen med våre klienter. Vil du bli en av oss?

Vi søker en erfaren advokat innen immaterialrett og opphavsrett til å styrke teamet som jobber med IT og e-handel. Du vil bli en del av et erfarent IT/TMT-miljø med bred bransjeerfaring, din rolle vil være å styrke vår rådgivning innen innholdsproduksjon, rettighetsbeskyttelse, lisensiering og videreutvikling.  Du er en som ser helheten og finner kommersielle løsninger. Prosesserfaring er bra, men det er viktigere med erfaring fra forhandlinger og tvister, inkludert evnen til å beholde roen og finne pragmatiske løsninger i kritiske situasjoner for klienten.

Du har gode akademiske resultater og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. En utenlandsk LLM eller annen utenlandserfaring er en fordel, da Brækhus har en stor International Desk og omfattende samhandel med utlandet.

Du må ha gode akademiske resultater, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk, og minst 3 – 5 års erfaring. Du må være en lagspiller, kunne arbeide godt selvstendig og være effektiv. Samtidig må du ha evnen til å tenke juss som del av en større løsning for klienten, se ting i en kommersiell helhet og gjerne komme opp med den ideen som ingen har funnet før.

Vi tilbyr:

  • Faglige utfordringer og meget gode utviklingsmuligheter
  • Hyggelige, engasjerte kolleger og et svært godt sosialt miljø
  • Fokus på spesialisering
  • Faglig bredde og svært kompetente kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Nye flotte lokaler midt i Oslo sentrum (fra høsten 2017)
  • Spennende og variert arbeidshverdag

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Christian Bendiksen

Søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift sendes til karriere@braekhus.no.