Advokat Finansiering og Restrukturering – minst 3-5 års erfaring

Brækhus sin avdeling for Finans og Insolvens bistår næringsdrivende klienter med alle type juridiske spørsmål knyttet til virksomhetens økonomiske og finansielle side, helt fra oppstart til avvikling og restrukturering. Vi bistår blant annet i forbindelse med finansiering av selskaper, fusjoner og oppkjøp, utarbeidelse og gjennomgang av låne- og sikkerhetsdokumenter, samt omorganisering og restrukturering. Videre bistår vi selskaper med økonomiske utfordringer, sikring av kreditorinteresser, tapsutsatte engasjement og refinansiering av gjeld. Mange av våre advokater blir ofte oppnevnt som bostyrere og vi behandler et betydelig antall konkursbo.

Vi ser etter en advokat med erfaring fra lånetransaksjoner og ulike typer finansiering, gjerne med erfaring fra restrukturering av selskaper med økonomiske utfordringer. Vedkommende vi søker etter har faglig interesse for finansiering, transaksjoner, selskapsrett, pant og insolvens. Du er forretningsorientert og ønsker å ta del i utviklingen av Brækhus Advokatfirma DA. For den rette kandidaten kan tilknytningform diskuteres.

Du må ha gode faglige kvalifikasjoner og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du må være en lagspiller, kunne arbeide godt selvstendig og være effektiv, samtidig som du må kunne levere høy kvalitet og yte god service til våre klienter.

Vi tilbyr:

  • Faglige utfordringer og meget gode utviklingsmuligheter.
  • Hyggelige, engasjerte kolleger og et svært godt sosialt miljø.
  • Fokus på spesialisering.
  • Faglig bredde og svært kompetente kolleger.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Nye flotte lokaler midt i Oslo sentrum (fra høsten 2017).
  • Spennende og variert arbeidshverdag

Spørsmål kan rettes til avdelingsleder Frank C. Aase

Søknad med CV, attester og kopi av vitnemål/karakterutskrift sendes til karriere@braekhus.no.